Thomas Laursen er professionel urtesamler, og han kender Danmarks natur som sin egen bukselomme. Han driver virksomheden Wildfooding, hvorfra han leverer vilde urter til de danske toprestauranter som Geranium, Noma, Amass, Relæ m.fl. Thomas' hjerte banker for formidling af den vilde natur. Når han ikke selv bevæger sig rundt ude i naturen, deltager han i alle tænkelige projekter omkring mad og udfører konsulentopgaver for mange forskellige fødevareproducenter og senest også Fødevareministeriet. Thomas Laursen er også scenevant i medierne. I en periode var han kok på morgen-tv, ligesom han har medvirket i programmet 'Gourmet i Vildmarken' på DR2. Thomas Laursen medvirker i DRs programserie 'Smagen af Danmark', hvor han sammen med Master Fatman tager rundt i landet og undersøge den vilde og den dyrkede smag i Danmark.
VILD
Tag med på tur! Thomas Laursen er eksperten, der har samlet vilde urter det meste af sit liv og kender Danmarks natur som sin egen bukselomme. Og han har øjnene med sig, når han dagligt bevæger sig rundt derude. 
VILD
Tag med i køkkenet! Thomas Laursen er eksperten, der har samlet vilde urter det meste af sit liv og kender Danmarks natur som sin egen bukselomme. Og han har øjnene med sig, når han dagligt bevæger sig rundt derude. 
Vild mad i køkkenet
Samler, kok og naturvejleder Thomas Laursen viser i sin nye bog, hvordan man salter, sylter, tørrer og fermenterer naturens spiselige vilde urter, svampe og bær, så man kan lave sit eget vilde forrådskammer. Med det har man altid noget, man kan tage ned fra hylden eller ud af køleskabet og bruge til at give maden masser af smag og et personligt touch. Læs mere
TOP  ▲
Bøger af Thomas Laursen
Nyhed
Vild mad i køkkenet
Samler, kok og naturvejleder Thomas Laursen viser i sin nye bog, hvordan Læs mere
Vild
Denne bog griber fat i en af tidens store trends: At mange gerne vil i gang Læs mere
Downloads