Romaner

Nyheder
   
Du forstår ikke dine gen mor

Med de kendte og elskede telefonsamtaler fra Rytteriet mellem Trine og mor fortæller Lisbeth Wulff en sjov og rammende historie om det at være nogens mor og nogens datter.


Læs mere
Svækling

Svækling er en varmhjertet, humoristisk og fandenivoldsk roman om at tage livtag med tilværelsen efter at have dukket sig for længe. 


Læs mere

Svækling af Michael Enggaard

 

Q&A med Michael Enggaard


Du har været skrivende journalist i mange år. Hvad er det, der har fået dig til at skrive skønlitteratur nu?
Mit romantilløb begyndte, da jeg flyttede hjemmefra i 1989 og købte en skrivemaskine og noget slettebånd. Jeg har villet det så meget, at jeg ikke kunne. For nogle år siden mistede min kone og jeg et barn, som blev født for tidligt. Efter det forekom romanskrivning mindre farlig.  

Hvor har du fundet inspiration?
Lige uden for døren, i mennesker og deres bemærkninger til hinanden. Men også i mit eget liv og i bøger, film og musik.  

Er der nogle særlige temaer i historien, vi skal holde øje med?
Jeg håber, at den fungerer i flere lag, så man kan læse derudad og samtidig opsamle, hvad der ligger af stemninger og betydninger i undertekst. Jeg har aldrig tænkt, at den skulle have et bestemt tema, men der er nok et: Mod.  

Hvad har været mest vigtigt for dig at skrive om?
Hvor lidt vi ved om hinanden. Hver dag udspiller der sig et større eller mindre drama i os alle sammen, som er usynligt, når vi passerer hinanden på gaden. Eller mødes i familien. Hvis vi gør det.  

>> Læs det hele