Jane Faerber, der på nettet kendt for sin utroligt populære blog madbanditten.dk, er Danmarks LCHF-ekspert. Hun har længe selv levet efter Low Carb High Fat-principperne og på egen krop mærket de gode helbredsmæssige effekter og har i diverse bøger formidlet sine erfaringer og store viden samt ikke mindst lækre opskrifter. Hun har således udgivet bestsellerbøgerne LCHF – Spis dig mæt & glad (2013), Mæt & Slank med LCHF (2014), LCHF – Brød og kager (2014) og LCHF året rundt (2015). Flere af disse titler er nu også solgt til Tyskland, Norge og Island. Hun er desuden en meget flittig skribent på sin blog: Madbanditten.dk 

LCHF rundstykker
LCHF - Low Carb High Fat er en kostmodel, som har taget Danmark med storm. Principperne er enkle, maden er nem og velsmagende, og effekten mærkes øjeblikkeligt!
 
Med LCHF starter vi et helt andet sted. Vi starter med at spise rigtig mad. Mad, som kroppen kan forstå og genkende som mad, og som vi kan spise os mætte i med god samvittighed. Når vi lægger kosten om til STRIKS LCHF og spiser få kulhydrater og mere fedt, sker der nemlig det fine, at kroppens maskineri skifter brændstof. Og i stedet for at bruge kulhydrater som energi, forbrænder kroppen nu fedt som energi.
Læs mere
LCHF Råvarer
Forfatter til "LCHF -- Spis dig mæt og glad" Jane Faerber tager dig med i køkkenet og viser, hvad hun køber ind, når hun skal lave mad efter LCHF principperne.

LCHF Blomkålspizza
Blomkålspizzaen, et alternativ til den traditionelle pizza, er blot en af 70 opskrifter fra Jane Faerbers bog, "LCHF - spis dig mæt og glad", som giver en introduktion til LCHF-principperne og en række opskrifter, så du kan komme i gang med det samme.

Grøn is med broccoli, spinat og mynte
Her kan du se, hvordan man laver den lækre grønne is fra Jane Faerbers kogebog MADGLAD. Grøn is med broccoli, spinat og mynte.
Laks med sød broccolimos
Her kan du se, hvordan man laver lækker laks med sød broccolimos fra Jane Faerbers kogebog MADGLAD.
Æblenachos med chokolade og nødder
Her kan du se, hvordan man laver æblenachos med chokolade og nødder fra Jane Faerbers kogebog MADGLAD.
TOP  ▲
Bøger af Jane Faerber
På vej
Keto
KETO tilbyder en helt enkel vej til at gøre kroppen fedtforbrændende,  Læs mere
Mæt og slank med LCHF
Spis dig mæt og tab dig samtidig! LCHF(Low Carb High Fat) er en måde at Læs mere
LCHF - spis dig mæt og glad
LCHF – spis dig mæt og glad er en bog til alle, der er trætte af Læs mere
Madglad
Jane Faerber giver et bud på 10 gode hverdagsvaner, der kan hjælpe til at  Læs mere
LCHF året rundt
LCHF-guruen Jane Faerber viser dig, hvordan du navigerer sikkert igennem Læs mere
LCHF - brød og kager
Brød og kager er lig med hygge! Men for mange er det en form for hygge, Læs mere