Fordele og ulemper ved at huske
Hør uddrag

Fordele og ulemper ved at huske

Val Emmich

Politikens Forlag
Hvad sker der, når en pige, der aldrig glemmer, bliver venner med en mand, der desperat forsøger at mindes?

Gavin Winters har mistet sit livs kærlighed, partneren Sydney. Hans liv står i ruiner, og Gavin flygter fra LA til New Jersey for at holde ferie hos en gammel vens familie. Her møder han Joan.

Joan er familiens tiårige datter. Hun har en et hundrede procent fotografisk hukommelse og kan oprulle enhver hændelse med filmisk nøjagtighed. Joan har aldrig mødt Gavin, men hun kendte Sydney, og i hendes ufattelige hjerne venter beviset – en håndfuld helt klare minder.

Gavin slår en handel af med Joan; hvis Joan deler sine minder om Sydney med ham, vil han til gengæld forsøge at hjælpe hende med at vinde en lokal sangkonkurrence, som hun er overbevist om vil forvandle hende fra Pigen der huskede alting til Hende ingen kunne glemme. Men Joans uventede afsløringer tvinger ham til at stille spørgsmålstegn ved både fortiden med Sydney og sin egen umiddelbare fremtid.

Set gennem disse to uimodståelige figurers perspektiver bliver Fordele og ulemper ved at huske en sjov og inderlig undersøgelse af det at miste, at mindes og finde fodfæste i en ny virkelighed.

EN FORTÆLLING, DER BLIVER HOS DIG, LÆNGE EFTER AT SIDSTE SIDE ER LÆST. – Popsugar

EMMICH RAMMER DET MAGISKE MELLEM MENNESKER, UDEN AT DET NOGENSINDE BLIVER SØDLADENT. REN NICK HORNBY! – National Book Review

EN OPLØFTENDE LÆSEOPLEVELSE, SOM MINDER OS OM, AT ALLE SPILLER EN ROLLE I LIVET. – Kirkus Reviews
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 368
ISBN: 9788740032567
Format: 145x220
Udk. 30. august 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: LYMI
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Oversætter: Nete Harsberg
Anmeldelser og omtale
Mellem-linjerne.dk
Bogens fortælling er forholdsvis langsom, men alligevel griber den en om hjertet, og Val Emmich formår at skrive den så fint og yndigt at man kommer til at holde meget af specielt Joan og Gavin som personer.Bogen er også fyldt med søde, bemærkelsesværdige citater, som kravler ind under huden på en: “Jeg hader at lægge mig til at sove, for voksne gør så mange ting, når man ikke er der, som for eksempel at pakke deres ting og tage afsted.” Læs mere
Bogmarkedet
Set gennem disse to uimodståelige figurers perspektiver bliver ’Fordele og ulemper ved at huske’ en sjov og inderlig undersøgelse af det at miste, at mindes og finde fodfæste i en ny virkelighed.
Popsugar
En fortælling, der bliver hos dig længe efter, at sidste side er læst.
Popsugar
En fortælling, der bliver hos dig længe efter, at sidste side er læst.
National Book Review
Emmich rammer det magiske mellem mennesker, uden at det nogensinde bliver sødladent. Ren Nick Hornby!
Kirkus Reviews
En opløftende læseoplevelse, som minder os om, at alle spiller en rolle i livet.
Bogblogger
Fordele og ulemper ved at huske’ er en sød og charmerede roman. Til trods for de alvorlige emner som at miste og at føle sig anderledes, gør det aldrig rigtigt ondt at læse bogen og jeg kan sagtens se en amerikansk feel-good film blive til på baggrund af bogen.
Downloads