Fars dreng
Hør uddrag

Fars dreng

Emelie Schepp

Politikens Forlag
En varm sommeraften ringer den seksårige Jonathan til sin far Sam, der er på vej hjem. Skrækslagen hvisker drengen, at nogen er brudt ind i deres hus. Det er det sidste, Sam hører fra sin søn, inden han forsvinder sporløst. Anklageren Jana Berzelius kobles på den tragiske sag, og sammen med efterforskerne Henrik Levin og Mia Bolander forsøger hun at finde ud af, hvad der er sket med drengen. Sporene går tilbage i familiens fortid, og jo længere tid Jonathan er forsvundet, jo mere involveres Jana personligt. Det går op for hende, at hun skal finde den dreng, og at det haster voldsomt.

Hendes arbejde er at opretholde lov og orden, men hun viger ikke tilbage for at bryde begge dele for at beskytte sig selv og sin voldsomme fortid. Fars dreng er fjerde bog om den sammensatte anklager Jana Berzelius med den hemmelige fortid, og serien om hende har forlængst befæstet Emelie Schepp som en af de mest etablerede forfattere på den svenske krimiscene og sikret hende international anerkendelse.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 200.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 336
ISBN: 9788740038446
Format: 155x230
Udk. 27. december 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Oversætter: Hans Larsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Bogfidusen
En krimi med masser af spænding, finurlige overraskelser og en lækkerbisken for læsere med hang til svenske krimier. Emelie Schepp formår at fastholde læseren så bogen er umulig at lægge fra sig, også selvom man skal på arbejde om 4 timer.
 
 
 
 
 
 
-  Bogfriisen.dk
Et fyrværkeri af spænding og intensitet.
 
 
 
 
 
-  Sidses bogreol, Sidse Cordes
Fars dreng kan anbefales til krimielskere der sætter pris på spænding, interessante karakterer og et godt plot. Har man tidligere læst de andre i serien vil man uden tvivl elske denne – jeg mener i hvert fald det er den bedste i serien.
 
 
 
 
 
-  Fyens Stiftstidene, Bente Wiik
En krimi kan rumme mange følelser, hvis bare man er velskrivende og i kontakt med sin forfatterrolle - det er Emelie Schepp … Plop, plop, plop: Som en utæt vandhane insisterer spændingen på at være vedvarende hele bogen igennem.
Randi Glensbo
Fars dreng er en nervepirrende historie. Hele følelsesregisteret er i spil, og man kan slet ikke holde ud at vente på, at sagen bliver opklaret. Man læser og læser. Man holder vejret, man føler med personerne i romanen, og man overraskes af de drejninger, historien tager. Jeg har læst mange krimier det seneste års tid – mange gode krimier – og Fars dreng er helt sikkert en af de allerbedste. Læs mere
Krummeskrummelurer
Både i 2016 og i 2017 blev Emelie Schepp Årets svenske krimiforfatter. Og det er fuldt forståeligt. Hun skriver helt fantastisk. Levende. Beskrivende. Spændende. Sprudlende. Man lægger ikke bogen fra sig, før man er færdig. Og man er fanget i hendes ord.
God-bog.dk
Superspændende. Hun skal nok få prisen som årets bedste krimiforfatter.
Fars dreng - Emelie Schepp
I videoen her fortæller forfatter Emelie Schepp om krimigenren, politikstationen i Norrköbing, og om hvorfra hun henter sin inspiration.
Fars dreng
Her fortæller Emelie Schepp om sin hovedperson Jana Berzelius i krimien Fars dreng.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Emelie Schepp
Hvide spor
En iskold vinternat findes en ung kvinde død på et togtoilet. Hendes hænder Læs mere
Mærket for livet
Mærket for livet (2014) er første del i serien om Jana Berzelius af den Læs mere
Ondt blod
Ambulanceredderen Philip Engström gør alt, hvad han kan for at redde en Læs mere