Bær i haven og køkkenet
Læs uddrag
Hør uddrag

Bær i haven og køkkenet

Jørgen Vittrup, Ritt Bjerregaard

Politikens Forlag
Ritt Bjerregaard har slået kræfterne sammen med sin gamle læremester, professor Jørgen Vittrup (dr.agro.), og har skrevet en bog om bær. Bogen er båret af et stort personligt engagement og handler både om dyrkning af bær, deres sundhedsværdi og ikke mindst om deres mange anvendelsesmuligheder. Den er krydret med Ritt Bjerregaards personlige historier om bær, bl.a. erindringer fra barndommen og fra mange år med dyrkning af bær på hendes æbleplantage.  

Bær er både skrevet til dem, der dyrker have eller har en fritidsgrund og gerne vil prøve noget nyt, men kan også bruges af de mange, der bare ser efter, hvad der er på hylderne og køber bærrene, når de er der. Bogen rummer et væld af opskrifter og ideer til, hvordan man kan bruge bær i madlavningen. Vi præsenteres for både kendte og mindre kendte bær, som kan dyrkes i danske haver og får råd og vejledning om dyrkningen, sorter, beskæring, høst, skadedyr og sygdomme, gødning.

Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (paperback)
Belastning...
DKK 150.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 248
ISBN: 9788740032772
Format: 170x245
Udk. 19. juli 2016
3. udgave, 1. oplag
Indbinding: Paperback
Fotograf: Columbus Leth
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jørgen Vittrup, Ritt Bjerregaard
Nyhed!
Valgt
Valgt er andet, selvstændige bind af Ritt Bjerregaards erindringer, hvor Læs mere
Ritt
En af Danmarks mest markante politiske profiler, Ritt Bjerregaard, Læs mere